Vakantiereisverslag 2023 Reis 2

Periode van:donderdag 27 april t/m zondag 30 april 2023
Auto:Opel Zafira Tourer 1.4 Turbo (140pk)
Caravan:Dethleffs c’go 495 QSK
Door de volgende landen gereden:Nederland en Duitsland
De route die we gereden hebben van camping naar camping met omwegen:Gorinchem, Beneden-Leeuwen, Nijmegen, Venlo, Koblenz en dezelfde route weer terug
Totaal aantal gereden kilometers:
Door ons bezochte campings:
Camping Loreleyblick in Sankt Goar, Duitsland

Vrijdag 28 april 2023:

We zijn weer een lang weekendtrip aan het maken. Dit keer naar Duitsland en zijn weer naar ons favoriete Loreleyblick, een prachtige omgeving.

We zijn gisteren vroeg vertrokken en waren rond de middag op de camping en hebben prachtig weer gehad. We staan op een prachtig plekje vlak langs de Rijn. We hebben dan ook lekker buiten gezeten, wel met een jas aan maar op de camping zit je al gauw buiten.

Vandaag zijn we overgevaren en op de berg Loreley geweest, wat een prachtig uitzicht over de Rijn! Vanmiddag een flinke bui gehad en we hebben lekker zitten gourmetten.

Na het eten hebben de jongens lekker door de plassen geracet en waren zeiknat😅. Echt Genieten.

Zaterdag 29 april 2023:

Het weer viel hier helaas wat tegen, het was bewolkt en fris, maar dat mocht de pret niet drukken, wat is het caravannen genieten, lekker onze trouwdag gevierd met bitterballen en drinken en we hebben lekker zitten relaxen en we zitten nu naar het afscheidsconcert van Nick en Simon te kijken.

Iedereen bedankt voor alle felicitaties!

Zondag 30 april 2023:

De dag begon nu wel met zon, en hebben we lekker buiten zitten ontbijten. Het is een prachtige dag geworden, maar helaas moesten we weer aan de terugreis beginnen.

We waren pas rond 11u vertrokken en met een aantal stops en nadat we een hapje bij de Mc Donalds in Venlo hebben gehaald en in de caravan te hebben opgegeten waren we zonder oponthoud rond 6u thuis.

De reis verliep zeer voorspoedig en we kijken op een zeer geslaagde weekendtrip met de nieuwe caravan terug.