Nieuwe caravan ophalen en inruimen en lekker uiteten

Op zaterdag 4 maart hadden we bij Ad Dekker om 10u een afspraak dat we de caravan dan op kunnen komen halen.
We zijn rond kwart over 9 thuis weggereden en hebben ma en Henri opgehaald op Almkerk en zijn met z’n allen in de Opel Zafira naar Ad Dekker gereden.

Rond 10u waren we bij Ad Dekker en hebben een super duidelijke uitleg gehad van de monteur die de caravan helemaal onder handen heeft gehad. Daarna heeft tie de caravan aangekoppeld aan de auto. Na een bakje koffie en nog wat gekletst te hebben gaan we op Almkerk aan.

Rond de middag waren we bij moeders, die voor een lekker broodje kroket en frikadel heeft gezorgd met een lekker glaasje drinken zijn we daarna aan de slag gegaan en hebben heel de inboedel die boven in de logeerkamer stond uitgezocht en wat dingen weggegooid en in de caravan verhuisd. Ma en Rianne hebben de keuken en de kastjes ingeruimd en Henri en ik hebben de serviceluiken en de disselbak geladen met de stoeltjes en tafel en de gasflessen aangesloten.
Pa en ma Romijn zijn onverwachts ook nog komen kijken naar de nieuwe caravan. We hebben de carport nog wat aan moeten passen zodat de caravan veiliger onder de carport door kan zonder iets te beschadigen, pa Romijn heeft ook nog geholpen, dankjewel!

Na en bakje koffie en alles opgeruimd te hebben en de caravan zo ver mogelijk op z’n plaats gezet te hebben, zijn we rond half 6 vertrokken naar Klein-Zundert waar we rond half 7 een tafel gereserveerd hadden om de nieuwe caravan te vieren en dat we deze nu hebben kunnen ophalen.

We hebben dan ook met elkaar heerlijk zitten eten en drinken en gezellig bij zitten kletsen bij Restaurant de Moerse Bossen in Klein-Zundert.

We kunnen op een heerlijke gezellige vakantiedag terugkijken.

Zondag 5 maart 2023