Voorjaar & zomer 2022

Eindelijk ebt de coronapandemie nu echt wel een beetje weg dit jaar, we kunnen weer wat meer plannen maken en doen dit ook. Helaas is wel een ander, misschien nog wel een groter probleem in de wereld gaande en dat is de oorlog in Oekraïne dat eind februari uitgebroken is. Daardoor willen we dit jaar extra genieten van onze vrijheid wat we (nog?) mogen hebben.
We gaan dit voorjaar wat meer weer weg, we lunchen wat vaker buiten de deur en we maken weer wat serieuzere plannen om met de caravan naar het buitenland te gaan.

Ook maken we weer veel kortere tripjes met de caravan en gaan dan ook vaker de grens over. Met de paasdagen zijn we naar de Loreley in Duitsland geweest waar we het bijzonder getroffen hebben met het weer en het hemelvaartsweekend zijn we naar de Belgische en Franse Ardennen geweest. In de zomervakantie hebben we een mooie rondreis gemaakt naar Spanje.

Maar ook zijn we dit voorjaar naar Avonturenboerderij Molenwaard geweest en na de zomervakantie zijn we naar het vliegtuigmuseum in Lelystad geweest.

We konden nu eindelijk ook weer ons jaarlijkse uiteten organiseren met pa & ma Romijn en ma Huizer, dit is weer voor het oppassen en halen/brengen naar school e.d.

Maar ook hebben we aan het huis en tuin het nodige onderhoud gepleegd, zo heb ik de muren helemaal afgebikt bij het kamerraam en aan de hobbykamer muur, want deze moest opnieuw gestuct worden en dat is ook eind van de zomer gedaan door de buurman.

Het weer zit dit voorjaar en zomer bijzonder mee, we hebben een prachtige en warme zomer gehad, maar op 18 februari hebben we een zware storm gehad met zeer zware windstoten bij ons op de rivier. Wat ging het die dag tekeer!
Maar verder kunnen we op een prachtige zomer terugkijken, waarbij ik ook mijn verjaardag op 11 september lekker buiten heb kunnen vieren.

Vlak voor hun vakantie heeft Henri een auto ongeluk gehad, hij had er zelf gelukkig niets aan overgehouden, maar z’n auto is helaas wel total loss verklaard en konden ze (ma Huizer en Henri) helaas niet op vakantie naar het buitenland waar ze zo’n zin in hadden, echt heel jammer, maar ze hebben een camping kunnen boeken in Nederland en ik heb de caravan voor hun weggebracht naar een camping in Sint Oedenrode en ze hebben ondanks de ellende toch een mooie vakantie gehad met prachtig weer.

Helaas hebben we eind van de zomer aan de caravan de nodige problemen ontdekt en moesten we deze noodgedwongen weg doen. We hebben na vele showrooms en dealers bezocht te hebben een nieuwe caravan aangeschaft.
En moesten we in de herfstvakantie op een andere manier op vakantie gaan, en zijn we een paar dagen naar een huisje geweest.