Voorjaar & zomer 2020

Dit voorjaar begon gelijk heel vreemd, het Covid-19, oftewel het nieuwe coronavirus dat voor mensen gevaarlijk kan zijn, steekt de kop op. Vanuit China zijn de eerste besmettingen geconstateerd met volle ziekenhuizen in de plaats Wuhan, en blijkt ook over te komen vanuit China en een grote uitbraak in Italië is een feit, met alle gevolgen van dien. Maar ook de rest van Europa en later ook Noord-Amerika en later de rest van de wereld grote uitbraken en vele doden tot gevolg.
Een grote wereldwijde pandemie is een feit. (Zie op onze site elders)

Door het virus zijn we vanaf april in een ‘intelligente’ lockdown geraakt, we mogen niet reizen en we moeten zoveel mogelijk thuisblijven. (Zie Wikipedia voor verdere informatie.)

Dit voorjaar en deze zomer staan in het teken van het coronavirus en lijkt in augustus ook weer toe te nemen in besmettingen, maar wij hebben er tot nu toe weinig hinder van gehad gelukkig en konden van deze zomer toch van genieten, met het mooie weer erbij. We kunnen ondanks het overlijden van Kees Both en het coronavirus toch op een mooie zomer terugkijken.