Verbouwing 2010

Hier komt een nieuw kozijn in met dubbelglasEn hier hetzelfde
Hier komt een nieuw kozijn in ook met
klapramen met daarin dubbelglas
En hier ook

Maandag 6 december zijn Henk Oudenes en
Kees Both aan de verbouwing begonnen. Ze hebben één kozijn met glas vernieuwd, en het één en ander gesloopt om de muur goed te gaan isoleren. Daardoor moet binnen nog behoorlijk wat bijgewerkt worden.

Dinsdag 7 december hebben Henk en Kees alle kozijnen erin geplaatst, inclusief het glas. Vanaf morgen gaan de mannen binnen de verdere afwerking doen. 

Woensdag 8 december hebben Henk en Kees de constructie voor de nieuwe binnenwand voor het  isolatie materiaal en in het toilet een nieuw raam met glas geplaatst.

Donderdag 9 december hebben Henk en Kees de wanden geplaatst en de vensterbanken op maat gemaakt, het begint er al echt op te lijken.

Vrijdag 10 december hebben Henk en Kees het timmerwerk afgemaakt, en ook hebben ze de vensterbanken gemaakt. Verder is de muur geplamuurd zodat die volgende week behangen kan worden en volgende week kunnen de kozijnen geschilderd worden. En daarna kunnen de rolgordijnen en de gewone gordijnen opgehangen worden.

Zaterdag 11 december is Kees alleen geweest en heeft nog wat gerommeld, hij heeft een stukje behang geplakt wat achter de radiator gaat komen en de radiator opgehangen, en nog wat andere dingen gedaan.

Afgelopen week (13 t/m 18 december 2010) heeft pa Romijn het schilder werk voor ons gedaan en ma Romijn heeft behangwerk gadaan.
Is echt netjes geworden, ook heeft tie de gordijnen en rolgordijnen opgehangen, dat ziet er gelijk een stuk aangekleder uit om het zo maar te zeggen!

De laatste foto’s van de verbouwing, vrijdag 24 december 2010 zijn nog wat klusjes binnen  gedaan door Kees en is het eigenlijk helemaal afgemaakt. Buiten moet nog wel het één en ander gedaan worden, maar door het strenge winterweer kan dat pas het voorjaar gedaan worden als het buiten wat warmer is en goed droog weer.

In het najaar van 2016 zijn door de buurman de waterslagen ook weer gemetseld, ziet er ook weer keurig uit..