Vakantie ma & Henri 2022

(Periode vanaf: 14 augustus 2021 t/m 28 augustus 2022)
Auto: Opel Agila (leenauto i.v.m. auto ongeluk)
Caravan: Bürstner Premio 480 TK
Totaal aantal gereden kilometers:
Door de volgende landen gereden: Nederland
Bezochte campings:
(1): Thuis

(2): Camping de Kienehoef in Sint Oedenrode

Zaterdag 8 augustus 2022 – Begon de zaterdag zo vrolijk en eindigt hij zo kut, was vrolijk onderweg naar ma om spullen te brengen die in de caravan gelegd moesten voor de reis naar Oostenrijk, want we zouden zaterdag vertrekken. Wat nu niet door kan gaan. Keek even naar rechts toen weer vooruit en ineens stond het compleet stil voor me neus klap volle vaart op mijn voorganger, toen klapte er ook nog één achter op mij. Vraag me zo af waarom ik het niet gezien heb dat ze of begonnen te remmen of waarom ze boem stil stonden. Waarschijnlijk word hij totall los verklaard. Wie kan mij eventueel tijdelijk helpen met een klein autootje zodat we in Nederland naar een camping kunnen. Dan brengt mijn broer de caravan er heen maar hebben we toch vervoer. Ben er zo ziek van.

Zaterdag 11 augustus 2022 – Ondanks alle ellende tóch aan het inpakken. Lekker 2 weekjes naar Sint Oederode samen met ma, in plaats van Oostenrijk. John brengt de caravan er heen, en wij hebben een autootje kunnen lenen van vrienden. Zijn we toch mobiel. Wat dankbaar om vrienden te hebben ook in tegenspoed. Even alle ellende en verdriet van afgelopen week een plekje geven, en rustig aan kijken naar een andere auto. We kijken enorm uit naar de vakantie.

Ondanks alle ellende van voor onze vakantie met de kapotte auto kunnen we toch op een mooie vakantie terugkijken met prachtig weer met een Frans achtige camping.

Na onze vakantie ben ik naar een andere auto gaan kijken en heb de knoop doorgehakt en eentje aangeschaft.