Lars is geboren!

Maart 2011

Zaterdag 12 maart moeten we om 9.00 uur in de verloskamer zijn, daar worden we heel lief opgevangen. Rianne is aan het infuus gegaan om de weëen op te wekken.

Om een lang verhaal kort te maken, om 12.47u is onze zoon Lars geboren! Weegt 1870 gram, is een klein kindje, dat in de couveuse zal moeten aansterken.

Maar ons ventje is kerngezond!

Het gaat goed met Lars, er zijn tot nu toe geen complicaties opgetreden, maar Lars moet zoiezo wel tot de eigenlijke uitgerekende datum in het ziekenhuis in de couveuse blijven. Als het heel goed met hem gaat dan zal hij wel eerder naar huis mogen, maar we rekenen er op dat dat rond 9 april zal gaan worden.

Is wel jammer, maar voor Lars is het beter. 

Rianne mag vrijdag 18 maart naar huis! Dat is goed nieuws, alleen zal Lars voorlopig in het ziekenhuis moeten blijven, wat betekent dat we veel naar het ziekenhuis moeten gaan rijden.

Met Lars gaat het goed, ligt nog wel in het ziekenhuis, maar is al wel uit de couveuse en mag gewoon in een wiegje, zondagochtend 20 maart is hij weer gewogen en weegt 1895 gram, dus hij is over zijn geboortegewicht (1870 gram) heen, hij is nu echt aan het groeien, daar zijn wij erg blij mee.

Lars is gegroeit, hij weegt nu 2000 gram! Dat gaat de goede kant op.

Lars mag donderdag 24 maart naar huis! De dag ervoor hebben we wel vanaf ’s morgens in het ziekenhuis geweest voor rooming inn, soort vervanging voor kraamhulp. En Rianne is samen met Lars een nachtje in het ziekenhuis gebleven en als we vragen hadden konden we die stellen. Nou, dat hebben we ook gedaan hoor, is echt wel handig dat we dit vrijwillig gedaan hebben. We zijn er erg blij mee dat tie naar huis mag, is ons gezinnetje compleet!